Systeem Standbouw

Systeem standbouw op maat

Uw systeem standbouw geheel naar wens!

Kef Projects realiseert al ruim 20 jaar professionele systeem standbouw. Systeem stands zijn uitermate geschikt voor bedrijven die zich op beurzen willen onderscheiden. Onderscheiden in de manier van presenteren op evenementen zoals beurzen en congressen.

Mogelijkheden systeem standbouwsysteem-standbouw

Op het gebied van systeem standbouw zijn de mogelijkheden bij Kef Projects ontelbaar. Wij verzorgen complete stands met verlichting, meubilair en belettering. Maar ook met decoraties. Andere mogelijkheden zijn etagebouw en complete beurzen. Een groot voordeel is dat de door ons geleverde stands altijd uitbreidbaar en aanpasbaar zijn. U kunt bij ons stands kopen én huren.

Bij Kef Projects realiseren we alles wat met systeem standbouw te maken heeft. Van kleine tot grote systeem­ standbouwprojecten, van een enkele systeemstand tot complete beurzen!

Systeem standbouw onze werkwijze

Het begint met het op papier zetten van het idee dat past bij uw budget. Dit doen wij in overleg met u. Als het idee naar wens is, beginnen wij met de realisatie. Deze bestaat uit een snelle en vakkundige opbouw van de stand, compleet met verlichting, meubilair en belettering. Bij etagebouw is onze dienstverlening nóg uitgebreider. We verzorgen dan bijvoorbeeld ook de aanvragen van water en elektra. Op deze manier nemen we u werk uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw presentatie tijdens het evenement.

Wij besteden veel aandacht en zorg aan de oplevering van onze producten, inclusief een goede, persoonlijke service.

beursbouw-6

Leveranciers systeem standbouw

We werken alleen met de beste leveranciers en we bieden hiermee ook de beste kwaliteit. We kunnen u zo een lange levensduur van uw stand garanderen. Norm-Systems enSyma Systems zijn leveranciers waarmee we bijvoorbeeld werken.

Tarieven systeem standbouw

Omdat elke systeem stand van Kef Projects uniek is, kunnen wij geen standaardprijzen op deze site vermelden. Uiteraard kunt u wel altijd contact met ons opnemen voor een kostenindicatie of een volledige en vrijblijvende offerte. Op basis van uw wensen en beschikbare budget stellen wij het juiste systeem samen.

Interesse?

Heeft u behoefte aan extra informatie? We bespreken graag met u uw wensen en de mogelijkheden! Mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard zelf ook telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 06 – 53 15 16 46.

systeemstandbouwsysteemstandbouw02systeemstandbouw03