Standbouw

Standbouw in vertrouwde en ervaren handen

Kef Projects zorgt al ruim 20 jaar voor professionele standbouw van hoogstaande kwaliteit. Wij doen dit voor grote én kleine bedrijven. Stand­bouw van Kef Projects biedt u gegarandeerd een eye-catcher voor uw doel­groep, op welke beurs of welk congres u ook staat!

Standbouw mogelijkheden

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Verschillende vormen kunnen gecom­bineerd worden tot een perfecte stand. Referend aan uw standplek is uw stand een hoek-, tussen-, kop- of eilandstand. Het is ook mogelijk om uw idee door ons te laten bouwen.

U kunt kiezen voor een huurstand of koopstand. Daarnaast kan Kef Projects uw houtbouwstand op maat maken. Wilt u een indruk krijgen van de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij eerdere projecten van Kef Projects. Wij informeren u ook graag over onze complete beursbouw.

Werkwijze van standbouw bij Kef Projects

Onze werkwijze begint met het op papier zetten van het idee dat past bij uw budget. We doen dit uiteraard in nauw overleg met u. Als het idee geheel naar wens is, beginnen wij met de realisatie. Onder de realisatie valt:

  • De opbouw van de stand
  • Standverlichting.
  • Meubilair en belettering
  • Stipte correcte oplevering

Wij besteden veel zorg en aandacht aan de oplevering van onze producten. Waarbij u verzekerd bent van per­soonlijke aandacht en de hoogst mogelijke service.

Leveranciers standbouw

Wij werken alleen samen met de beste leveranciers. Wie bieden u hiermee de beste kwaliteit en een lange levensduur van uw stand. Wij werken onder andere met leveranciers als Norm-Systems en Syma-system.

Tarieven standbouw

Omdat iedere stand van Kef Projects op maat wordt gemaakt, kunnen wij geen standaardprijzen vermelden. Uiteraard kunt u wel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kostenindicatie of een volledige en vrij­blijvende offerte.

Interesse in standbouw bij Kef Projects?

Heeft u behoefte aan extra informatie? Wij nemen graag contact met u op om uw wensen te bespreken! Mail ons en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt uiteraard zelf ook telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 06 – 53 15 16 46. Daarnaast kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken per e-mail.