Stand kopen

Beurstand kopen

Staat u meerdere keren per jaar op verschillende beurzen? Dan is het vanuit financieel oogpunt verstandig om een beursstand te kopen. Met onze ruime ervaring, weten we bij Kef Projects precies hoe we uw beursstand optimaal bij uw presentatie laten aansluiten. Wij realiseerden al vele beursstands voor diverse exposanten op beurzen in binnen- en buitenland. Neem eens een kijkje bij onze standbouw projecten om een indruk te krijgen.

Een scherpe prijs voor het kopen van uw beurstandbeursbouw-7

Een flexibele koopstand die aan elke beurspresentatie kan worden aangepast? Het kan bij Kef Projects. Wij ontwerpen graag een multifunctionele stand voor u. Zo komt u optimaal voor de dag, ook wanneer de standplek iets minder is.

Een koopstand is bovendien voordelig. U heeft immers maar éénmalig de kosten van de fabricage. Hierdoor is het voordeliger om met luxere materialen te werken, waardoor u zich met uw stand onderscheidt van de andere exposanten. Bovendien zullen regelmatige beursbezoekers uw stand meteen herkennen. Het op- en afbouwen van een koopstand is voordeliger dan bij een huurstand en tot slot weet u op een gegeven moment precies op welke plaatsen in de stand u uw artikelen het beste kunt presenteren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor het realiseren van uw koopstand op maat. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Wanneer u een beurstand koopt zit u niet vast aan één ontwerp

Wanneer u een beursstand koopt is dit op het eerste opzicht een redelijk bedrag. Echter, wanneer u regelmatig op beurzen staat is een stand kopen vele malen goedkoper dan een huurstand. Na vier of vijf beurzen heeft u de prijs van een koopstand er alweer uit. Wat vele mensen ook denken dat u één stand koopt en voor altijd vastzit aan dit ene ontwerp. Dit is een misvatting. Kef Project ontwerpt uw koopstand dusdanig dat deze makkelijk is aan te passen. Standbouwmaterialen, concepten, decoratie en modellen zijn eenvoudig aan te pakken. Zo heeft u voor iedere expositie iets uniek. Uit ervaring denken wij ook mee wat de beste logistieke manier is om uw koopstand te vervoeren, op- en af te bouwen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse gekregen en denkt u eraan een beurstand te kopen? Kef Project neemt graag al uw twijfels weg en overlegt met u de ideale oplossing. U kunt telefonischcontact met ons opnemen, maar net zo makkelijk het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.