Over Kef Projects

Kef Projects beursstand specialist

KEF Projects heeft ruim 30 jaar ervaring zowel Nationaal als Internationale standbouw en systeem standbouw. Vanaf kleine tot grote (deel)projecten maar ook voor complete beursbouw kunt u bij ons terecht. KEF Projects heeft een uitgebreid netwerk van professionele leveranciers en wij bieden u altijd de beste kwaliteit. Service en persoonlijk contact zijn bij ons vanzelfsprekend inbegrepen.

Standbouw, systeem standbouw en complete beursbouw

Kef Projects is dé specialist op het gebied van (systeem)standbouw, beursbouw en tentoon­stelling­bouw. Onze producten bestaan uit houtbouw en vallen op door hun vorm en lichteffect. Dit maakt ze uitermate geschikt om de aandacht te trekken van uw doel­groep. Bijvoorbeeld op beurzen, congressen en business meetings. Het merendeel van onze producten is aan te passen en uit te breiden. Zo beschikt u ook in de toekomst over een up-to-date promotiemiddel, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Wilt u meer weten over Kef Projects als beursstand specialist? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!