Houtbouwstands

Houtbouwstands huren of kopen?houtbouw-stand-biocheck

Kef Project zet zich optimaal in om uw beurs of evenement m eer uitstraling te geven. Vandaar dat wij specialist zijn in het verhuren en aanbod in houtbouwstands. Gemakkelijk te monteren en demonteren en robuust genoeg om gemakkelijk te vervoeren. Onze houtbouwstand zijn volledig op maat te maken. Wij staan louter voor vakwerk. Wij begeleiden u bij het inrichten en vomgeven van uw houtbouwstand.

Karaktervolle houtbouwstands

Een houtbouwstand is een standbouwmateriaal die uw bedrijf karakter geeft. Dit straalt af op de mensen die uw stand bezoeken. Wij gebruiken diverse soorten hout, allen met een eigen prijskaartje. Neem contact met ons op wanneer u een indicatie wilt over de prijscategorieën bij Kef Project.

Houtbouwstand verhuur

U gaat voor het eerst de beurs op? Of u wilt geen rompslomp van opslag, preserveren en vervoeren? Dan is een houtbouwstand huren bij Kef Projects een ideale oplossing voor u. Door het hele land en zelf internationaal verhuren wij onze beursstands. Zo stonden wij op de Jaarbeurs in Utrecht, de Amsterdam RAI, Brabanthallen en vele, vele andere locaties. De houtbouwstands zijn geheel naar wens in te richten. Of u nu een stand nodig heeft voor het presenteren van uw nieuwe showmodel auto of het lanceren van uw nieuwste bitterbal, Kef Projects heeft de stand die bij uw bedrijf past.

Houtbouwstand verkoop

Wanneer u kiest voor een houtbouwstand te kopen dient er rekening gehouden te worden met meerdere facetten dan louter het presentatiemoment. Hoe eenvoudig is de houtbouwstand op te bouwen en af te bouwen? Hoe gaat u deze verpakken en vervoeren? Heeft u een droge plaats om de houtbouwstands op te slaan? Gelukkig heeft Kef Projects ruime ervaring bij het ontwerpen en presenteren van houtbouwstands. Samen nemen wij het gehele proces door. Van ontwerpfase tot opslagfase. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen is simpel.
Vul het onderstaande formulier volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.