Complete stand huren

Complete Stand huren

beursbouw-2Dan bent u bij Kef Projects aan het juiste adres! Wij bouwen huurstands in alle formaten in binnen en buitenland. Een huurstand is ideaal wanneer u voor het eerst op een beurs staat en vanaf dag één de professionaliteit van uw bedrijf aan uw klant wilt meegegeven.

Kef Project voor al uw standbouwmaterialen

Wanneer u nog in de oriënterende fase zit met uw bedrijf en op welke beurs uw doelgroep zich bevindt, is het aanschaffen van een complete stand erg prijzig. Een beursstand huren is dan een uitkomst. U hoeft zich enkel te bekommeren op het design en Kef Project helpt u met het ontwerpen, vervoeren, opbouwen en afbouwen en opslag van uw stand. Wij geven u een ruime keuze tussen standbouwmaterialen. Wilt u een houten stand? Dat is mogelijk maar ook accessoires zoals LED-verlichting en fullcolor decoratiedoeken zijn allemaal voorradig.

Waarom bij Kef projects een stand huren?

Omdat wij meer dan 25 jaar ervaring hebben in het samenstellen van huurstands. Na een meeting tekenen wij een standontwerp waarin al uw wensen verwerkt zijn. Daarna volgt een gedegen voorbereiding en vlotte opbouw van een professionele standpresentatie met na afloop van uw beurs een correcte demontage afgestemd op uw planning. Ook voor Printdoeken en banners kunt u bij ons terecht. Wilt u een indruk krijgen van de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij onze reeds gerealiseerde standbouw projecten. U hoeft zich enkel te richten op de sales en promotie van uw beursbezoek. Wij ontfermen ons over de logistiek, installatie en demontage van uw stand.

Voordelen van ons standverhuur

  • U heeft geen kosten of zorgen betreffende de opslag van de stand.
  • U kunt voor elke beurs de standvorm aanpassen aan de u toegewezen standplek.
  • Wij verzorgen uw stand kompleet vanaf de vloerbedekking of verhoogde vloer, tot de beletteringen belichting en eye-catchers.
  • U kunt zich richten op uw werk en de komende beurs omdat wij de stand tiptop voor u verzorgen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wanneer u nog vragen heeft of aan het oriënterend bent voor een goedkoop standverhuur vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons vanzelfsprekend altijdtelefonisch bereiken. De kosten van onze complete standbouwservice is concurrerend behalve met kwaliteit. Die steekt ver boven de concurrent uit.